Garanti om skärmreparation

Skärmreparationsgarantin är för närvarande bara tillgänglig för användare i Indien.

När du köper en prenumeration på Kaspersky-appen kan du få ett erbjudande om att köpa en prenumeration som inkluderar en skärmreparationsgaranti från Servify som delvis täcker kostnaderna för reparation av smartmobilens skärm.

Leverantörens tjänster kan variera beroende på region och den installerade versionen av appen. Mer information finns i de fullständiga villkoren för din region.

Om du vill ha garantin måste du aktivera den inom 5 dagar efter att du köpt prenumerationen. Du kan också aktivera garantin under din provperiod, men du kan bara utnyttja den efter att du köpt prenumerationen.

Garantin gäller 1 smartmobil som är högst 2 år gammal när garantin börjar gälla. Den gäller bara smartmobiler från följande tillverkare:

Mer information finns i de fullständiga villkoren för din region:

Allmänna villkor för skärmreparation i Indien.